Jasnovidka in njeno življenje

Zaupna jasnovidka je angel varuh

 

jasnovidka s stekleno krogloJasnovidka mora imeti popolnoma drugačno življenje od preostalih ljudi. Tako si misli vsak tisti, ki se sprašuje, kaj se mu bo dogajalo v prihodnosti in si želi, da bi imel odgovore na svoja vprašanja. Si predstavljate, da nikdar niste v dvomih zaradi neke odločitve, saj vedno veste, kako se bodo stvari razpletle? In da veste vse o tem, kaj se vam bo v življenju dogajalo?

Temu seveda ni čisto tako je pa lahko zelo blizu. Jasnovidka zdaleč ni nekdo, ki ima nenehno popolni pregled na celotno dogajanje v prihodnosti. Jasnovidka namreč prihodnosti ne vidi v obliki filma, ki bi ga lahko preprosto prevrtela na tisto mesto, ki jo zanima.

Prihodnost se tudi jasnovidki razodeva v zelo prikritih oblikah in namigih. Njena sposobnost je zlasti to, da te namige zna umestiti v kontekst ter jih pravilno interpretirati. Zgodi se tudi, da za določen razplet dogodkov preprosto namigov ni ali pa so tako konfuzni, da jih ni mogoče razvozlati. Je pa res to, da jasnovidka denimo po navadi začuti, da se bo zgodilo nekaj dobrega, nekaj slabega ter zlasti ob srečanjih z ljudmi začuti, kakšni so po značaju in kakšni so v odnosih do ljudi in življenja. Tudi teh impulzov jasnovidka ne prejme v obliki nekih jasnih slik in zgodb, ampak zgolj v obliki občutka, ki ga mora šele razložiti.

Življenje, kot ga ima jasnovidka, je tako precej podobno življenju vsakega izmed nas. Tako kot ljudje z drugimi interesi in poklici vedo nekaj več na svojem področju, preprosto tudi jasnovidka ve nekaj več na svojem.

Vsaka posamezna jasnovidka Rubikona je že od leta 1996 skrbo izbrana. Dovolite, da vam pomagajo in olajšajo odločitve. Pokličite jih na 090 64 20. Lahko preverite tudi kakšno od Rubikonovih možnosti poceni vedeževanja, če vam klic na 090 ne odgovarja. Moneta?

Pokličite Rubikon jasnovidko še danes in dovolite, da postane vaš angel varuh.

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme