Jasnovidnost je vprašanje vibracij

Razvijajte in plemenitite svojo jasnovidnost

 

Jasnovidnost tudi v svojem najbolj ožjem smislu pokriva širok razpon pojavov, lahko jo pa opredelimo kot sposobnost videti tisto, kar je skrito običajnemu fizičnemu vidu, in včasih tudi slišati tisto, kar je neslišno za običajno fizično uho.

jasnovidnost je vprasanje vibracij V teozofski literaturi lahko beremo, da je jasnovidnost pravzaprav dediščina človeštva na splošno in da ima vsak človek sposobnost jasnovidnosti in da je nekateri zgolj ne razvijajo. Jasnovidni ljudje so skladno s to predpostavko zgolj tisti, ki so svojo sposobnost že razvili in so v tej podrobnosti preprosto korak pred ostalimi.

Kljub temu pa večina ljudi jasnovidnost razume kot nekaj povsem drugačnega od česar koli, kar občutijo, vedo in mislijo. Posledično so prepričani, da sami te sposobnosti nikakor nimajo oziroma da je nikakor ne bi mogli razviti.

Tega občutka se lahko znebimo z razumevanjem, da je tudi jasnovidnost zgolj vprašanje vibracij, tako kot večina drugih pojavov v naravi. Ljudje živimo obkroženi z mešanico zraka in etra, pri čemer nas vsi vtisi iz zunanjega sveta nas dosežejo zlasti s pomočjo vibracij. Tega se vsi zavedamo, mnogi pa pri tem pozabljajo, da zaznavamo izjemno majhen delež teh vibracij. Tako kot obstajajo zvoki, ki jih nekateri slišimo in drugi ne, obstajajo tudi drugi impulzi, ki jih nekateri zaznamo in nekateri ne. Jasnovidnost je torej tako zgolj zajemanje večje količine vibracij.

Rubikon vedeževanje in tarot temelji na jasnovidnosti oziroma bolje rečeno na intuiciji njegovih etičnih in moralno nespornih sodelavcev. Le ti sprejemajo vaše klice že od leta 1996. Povprašajte jih za nasvet. Odkrijte prihodnost predno nastane. Pokličite jih še danes na 090 6420 ali na katero od opcij cenejših klicev.

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme