Jasnovidnost

Intuicija posameznika je temeljni pogoj jasnovidnosti

 

Jasnovidnost je eden tistih pojavov, ki je že od nekdaj prisoten, a kot nepojasnjen še zmeraj bega veliko ljudi. Čeprav pričevanja o jasnovidnih ljudeh ali celo o jasnovidnih živalih srečamo že v daljni preteklosti, se mnenja o jasnovidnosti krešejo še danes. Nekateri jasnovidnost jemljejo kot nekaj samoumevnega, medtem ko so drugi skeptični ali pa celo prepričani, da gre za potegavščino. Pri tem se seveda vprašamo, zakaj je temu tako.

 

Odgovor je relativno preprost, saj smo ljudje zelo vizualna bitja. V stvari in pojave, ki jih ne moremo videti v akciji in si jih ne moremo vizualno predstavljati, dvomimo. Predstavljati si jasnovidnost, torej da nekdo začuti, kaj se bo zgodilo oziroma kaj se dogaja, pa je lahko zelo težko. Da bi verjeli v obstoj jasnovidnosti, potrebujemo podobno izkušnjo ali pa vsaj določeno količino dokazov v obliki pravilnih napovedi.

 

jasnovidnost

Zaradi tega velja, da bolj intuitivni ljudje, ki tudi sami začutijo, da se bo kaj zgodilo ali da se kaj dogaja, lažje razumejo jasnovidnost. Pravzaprav lahko jasnovidnost tudi jemljemo kot lastnost in ne zgolj kot sposobnost. To pomeni, da lahko po naravi intuitivni ljudje tudi sami izostrijo svojo intuitivno sposobnost. Jasnovidnost je torej zelo izrazita sposobnost intuitivnega čutenja in če občutka intuicije človek v splošnem ne pozna, ga težko sprejme kot resničnega.


Na Rubikonu jasnovidnosti posvečamo posebno pozornost vse od leta 1996. Poskusite. Pokličite na še danes na številko 090 64 20 ali izkorstite možnosti cenejših klicev.

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme