Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 10. in nedeljo 16. marca

pisano v nedeljo 9. marca

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani.

Lahko všečkate in med prvimi boste izvedeli kdaj bo objavljen nov tedenski horoskop ali zanimivo branje.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

 

   OGENJ    ZEMLJA    ZRAK    VODA
tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

       

Kriza v partnerstvu je minila, prihaja preobrazba v pozitivni smeri, harmonija in sreča bosta zaznamovali dneve. Samskim prinaša novo – staro ljubezen, oseba iz preteklosti vas bo ponovno očarala. Manj veselja bo na delovnem področju. Kriza se bo stopnjevala, posebej zaostreni bodo odnosi. Srečne številke Oven: 26, 12, 10 

Oranž odtenek tedenskega horoskopa je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

Z vedenjem v družbi boste sprožili plaz očitkov in ljubosumne izbruhe. Ne iščite izgovorov, temveč priznajte, da ste prekoračili mejo sprejemljivega. Le tako boste pomirili vihar. Pretirano veseljačenje bo vzrok slabemu počutju, zato vam tudi delo ne bo šlo od rok. Pričakujte upravičeno kritiko. Srečne številke Bik: 4, 29, 31

Razmerje, ki vam je jemalo energijo in moči, se končuje. Ne glede na to, da so to boleči trenutki, se zavedajte, da delate prostor za nove ljudi. Pravzaprav bi morali praznovati - konec starega in prihod nečesa novega. Zaradi reševanja čustvenih težav vam bo dan ali dva dopusta prišel prav. Srečne številke Dvojčka: 15, 1, 34

Zdaj je pravi trenutek za skok v novo razmerje in to brez varovalne mreže. Ne delajte načrtov, ne razmišljajte, temveč se samo prepustite in zaupajte. In odprite oči, kajti nekdo komaj čaka, da ga opazite. Pozitivno bo tudi delovno področje, vse česar se boste lotili, boste opravili nadvse uspešno. Srečne številke Rak: 3, 20, 22 

Če mislite, da ste določen problem pri delu odstranili se izkaže da temu ni tako. Trenutne napetosti se bodo stopnjevale dokler si ne priznate, da tudi vi ne veste vsega! Ko se začnete strinjati in priznate, da vseh odgovorov ne poznate, se bodo odpirale nove priložnosti. Izkoristite jih!

Horoskop na svetlo sivi podlagi je delo Tine in Mije. Za vedeževanje v živo ju pokličite na 090 6420, na Rubikon Vedeževanje.

Dokončanje naloge, ki nima neposrednih posledic, zmanjša pritisk večjih vprašanj. Preusmerjanje pozornosti ni trajna rešitev. Ko končate opravila iz svojega seznama preglejte še tiste, ki so vpisana pod dolgoročne. Iz tega seznama vam s pomočjo osebe iz preteklosti uspe velik met. Zabavno bo!

Medtem, ko boste dokazovali svojo predanost delu, bodo vaše osebne potrebe na čakanju in to je ena vaših pametnejših strategij. V drugi polovici tedna se zadevi obrneta in to je tudi vaš namen. Vrhunec užitkov in prijetnih razvajanj boste deležni ob vikendu. Presenečenje bo neponovljivo.

Nerešena družinska zadeva dobi v naslednjih dneh epilog. Povejte zgolj dejstva, pozitiven pogovor premakne zadeve v pravo smer. Bodite pripravljeni, da visoka stopnja čustvene intenzivnosti zaniha v akcijo za ponovno vzpostavitev stabilnosti. Skupno kosilo napoveduje odlične možnosti.

 

     
tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

       

Starih ran ne boste ozdravili tako, da jih zakopljete, temveč jih sprejmite; začutili boste nov tok energije. Pripravljeni ste na novo ljubezen brez odvečne prtljage iz preteklosti. Utrujeni in brezvoljni boste, zato tudi delovno dokaj neuspešni. Pazite, da se vam to ne bo poznalo pri plači. Srečne številke Lev: 5, 28, 14

Podlaga tedenskega horoskopa v oranž barvi je del, ki ga je pripravila vedeževalka Nika. Dobite jo lahko na vedeževanje Rubikon 090 6420.

Temelj vaše zveze je trden. Uspeh in sreča sta tako rekoč zagotovljena. Naj vas to ne zavede, še naprej bo potreben trud, da se sreča ohrani. V poslovnosti bodite pozorni na nove sodelavce. Ovoj je namreč mnogo lepši kot vsebina. Posebej bodite pozorni na drobne neiskrenosti in laži. Srečne številke Devica: 21, 8, 33 Le od vas bo odvisno ali se boste prepustili toku ali pa boste razmišljali in zamudili priložnost za romantično doživetje. Nikar se ne sprašujte ali bo trajalo, samo uživajte v čarobnih trenutkih. Pri delu ohranite zbranost, posebej v poslovnih razgovorih in pri podpisovanju pomembne pogodbe. Srečne številke Tehtnica: 16, 32, 18 Vezanim Škorpijonom se nakazuje umirjen teden, prav nasprotno pa boste samski uživali v dinamičnem čustvenem dogajanju. Izžarevali boste prav posebno privlačnost, priložnosti za romantične dogodivščine se bodo kar vrstile. Delovi teden bo umirjen, brez posebnih pretresov. Srečne številke Škorpijon: 11, 19, 36

Ste pripravljeni, da preizkusite vsak trik, ki je opisan v knjigah, da odpravite napetosti v razmerju. Težko sprejmete, da se druga oseba vseeno počuti izvrstno. Ironično je, da najbolj učinkovita strategija zahteva preprosto opravičilo. Pogum vam bo v pomoč, da izzovete nasmešek.

Tedenski horoskop vedeževalk Tine in Mie je na pisan na svetlo sivi podlagi. Če se želite pogovoriti z njima v živo ju pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

Pred vami so dnevi, ki bodo terjali veliko odrekanja. Na delovnem mestu ne boste zadovoljni z nobenim od razpoložljivih načrtov. Pridobite soglasje skupine. Mirnejše trenutke pričakujte v drugi polovici tedna, ko soglasno sprejmete dogovor z alternativno možnostjo v primeru zapletov. Novoletno zaobljubo boste v tem tednu zelo zaneseno izvajali. Motivacijo za opustitev razvade boste črpali iz osebe nasprotnega spola, ki vidi prijateljstvo kot uvod v razmerje. Izvirno poskrbi, da so srečanja spontana in prijetna. Dnevi ob koncu tedna bodo namenjeni druženju in zabavi. Z vijuganjem po cesti dajete jasno sporočilo svojega počutja. V naslednjih dneh boste svoje idealistične fantazije uporabili za rešitev resnične težave, ki vas moti. Imate najbolj pozitiven vpliv na vaše življenje, ki ga preprosto usmerite na dejstva in svoje upe pospravite za kakšen dan.

 

     
tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

       

Potrebovali boste več zaupanja v partnerja. Dvomi glede stabilnosti zveze so že prav moteči, pazite, da se ljubljena oseba ne bo naveličala dokazovanja ljubezni. Težko pričakovana informacija o napredovanju ali uspešno opravljenem izpitu, vas bo dosegla konec tedna. Čas bo za praznovanje. Srečne številke Strelec: 30, 2, 23 

Tedenski horoskop na oranž podlagi je pripravila Rubikonova vedeževalka Nika. Dosegljiva je preko telefona na 090 6420.

Vaše pričakovanja se v ujemajo s partnerjevimi, ne potrebujeta več velikih besed, skladna sta v čustvih in mislih. Če do sedaj nista razmišljala o poroki, bosta v tem tednu oba spremenila mnenje. Manj zadovoljni boste v službi, zasuli vas bodo z delom, ki mu brez pomoči ne boste kos. Srečne številke Kozorog: 24, 6, 39

Ponudila se bo priložnost za novo srčno zvezo z osebo, ki bo zelo iskrena in radodarna s čustvi. Morda boste imeli občutek, da je to le avantura, toda čustva se bodo le krepila. Uspešno boste izpeljali delovno nalogo, poseben izziv bo reševanje zapletene zadeve, ki ji drugi niso bili kos. Srečne številke Vodnar: 27, 13, 38

Ljubezenski avanturi, ki vam je tako zmešala glavo, se izteka čas. Trezen pogled na burna čustva bo prinesel spoznanje, da je šlo zgolj za iluzijo o varnosti in odprtih možnostih. Nepričakovana poslovna priložnost se bo ponudila. Nikar ne oklevajte, temveč jo zgrabite z obema rokama. Srečne številke Ribi: 7, 9, 37

Še boste obremenjeni s partnerskim odnosom. Zaskrbljujoče je, da ne morete povedati razlike med resničnostjo razmerja in sanjami. Trenutna težava izvira iz aktivne domišljije, vaš um je aktiven s čudovitimi idejami in nudi neverjetnimi možnostmi. Razmišljajte bolj racionalno.

Vedeževalka Tina in Mija pišeta horskope na svetlo sivi barvni podlagi in sta dosegljivi po telefonu za vedeževanje v živo na številki 090 6420 - Rubikon Vedeževanje. Pokličite.

Odlični dnevi so pred vami za poslovne aktivnosti, ki zahtevajo veliko miselnega napora. Točno boste vedeli, kaj želite in kako to doseči. Jasnejša bo tudi vizija osebnega zadovoljstva, kar vam omogoča, da naredite korake naprej in ohranite globino odnosov. Vzemite si več časa zase. Planeti obetajo prijeten teden. Laže boste zadihali, večina bo občutila povečano moč energije. Problemi bodo izpuhteli. Izboljša se odnos s partnerjem, zato ne prezrite njegove potrebe in želja. Optimistično preučite ponudbo vlaganja. Priložnost zgrabite z odprtimi rokami. Odlično izhodišče. Izkoristite ugoden vpliv Venere in okrepite intuicijo. Samski si utegnete poiskati družbo posebnih ljudi, s katerimi vas bodo povezovale nenavadne ideje in konjički. Tudi poslovno zanimivi dnevi. Blesteli boste zlasti v delu, ki je povezano z ljudmi in umetnostjo. Privoščite si več gibanja.

 

     

Tedenski horoskop Rubikon za vas pripravljamo že vse od leta 1996.

 

Če želite lahko prejemate tedenski horoskop, ki je narejen IZKLJUČNO za vas osebno. V tem primeru nam prosim po e-pošti pošljite vaše rojstne podatke (dan, mesec, leto) ali rojstne podatke osebe za katero naročate horoskop z navedbo področja (ljubezen, zdravje, finance, šola...) na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Cena je simboličnih 20,00 EUR mesečno. Ne boste razočarani.

Če vam je frekvenca tedenskega horoskopa prevelika vam lahko izdelamo mesečni osebni horoskop, ki ga prejmete 1x mesečno za 14 EUR in letni osebni horoskop za 49 EUR (prejmete ga enkrat letno).

Namig: osebne horoskope lahko uporabite tudi kot darilo ob rojstnih dnevih, obletnicah ali drugih svečanih priložnostih. Življenski osebni horoskop za darilo ob rojstvu otroka je izjemno darilo za starše in kasneje z leti tudi za novorojenčka, ki se ga bere celo življenje (69 EUR)! V primeru dodatnih vprašanj v zvezi horoskopa nas prosim pokličite na 051 964 082.

 

Za pogovor v živo po telefonu prosim pokličite 090 64 20. Ali 40% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,69€ kar pomeni 40% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko Rubikon vedeževanja Moneta.

 

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE IN BREZPLAČNO VEDEŽEVANJE NI NA VOLJO

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme