Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 21. in nedeljo 27. aprila

Pisano v nedeljo 20. aprila.

Obvestilo objave za tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani.

Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive teme.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

 

   OGENJ    ZEMLJA    ZRAK    VODA
tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

       

Srečanje z osebo iz preteklosti se bo nadaljevalo v romantičen večer. Ne naredite enake napake kot prvič, odkrito spregovorite o čustvih in občutkih, pa bo v prihodnosti mnogo manj osamljenosti kot v preteklosti. Realizirala se bo poslovna priložnost, ki bo znatno popravila finančno stanje. Srečne številke Oven: 2, 22, 38 

Turkizni odtenek tedenskega horoskopa je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

Pred vami bodo križišča, ki bodo zahtevala premišljene odločitve, kajti poti nazaj bodo zaprte. Pazite, da boste izbrali pravo smer, da ne bi z napačno odločitvijo prizadeli preveč oseb. V službi boste nervozni in raztreseni, pazite, da ne storite preveč napak. Kritike bi bile neusmiljene. Srečne številke Bik: 17, 7, 36

Čeprav neradi boste morali izpolniti dano obljubo in partnerju povedati svojo odločitev. Dobro premislite, da ne bi premalo domišljene odločitve zelo hitro obžalovali. Krajši dopust izkoristite za izlete v naravo, da si napolnite baterije. Energijo boste v nadaljevanju še kako potrebovali. Srečne številke Dvojčka: 33, 4, 18

Medsebojni odnosi bodo umirjeni, harmonija in privrženost bosta na višku. Ugodno obdobje izkoristite za poglobljene pogovore in kovanje novih skupnih načrtov. Umirjenost bo dobro vplivala na delovno storilnost, skoncentrirani boste in delovno zelo uspešni, kar bo dobra naložba za prihodnost. Srečne številke Rak: 23, 14, 9 

Nekdo vam bo naredil dobro reklamo, kar bo prijetno presenetilo. Očitno vas drugi cenijo bolj, kot se sami. Pri večjem nakupu se odločite na podlagi kakovosti, ne cene. Vaša odločnost bo navdušila ljubljeno osebo, tako da vam bo z velikim veseljem pomagala doseči, kar želite. Povabilo sledi.

Horoskop na svetlo sivi podlagi je delo Tine in Mije. Za vedeževanje v živo ju pokličite na 090 6420, na Rubikon Vedeževanje.

V  novo  sodelovanje privolite samo, če se strinjate z vsem, kar se vam ponuja. V nasprotnem primeru boste hitro nezadovoljni. Neko prijateljstvo že dolgo ni samo to. Čas je, da si priznate čustva in resnici pogledate v oči. Večjih fizičnih aktivnosti se ne lotevajte brez predhodnih priprav.

Tokratno poslovno srečanje bo zelo pomembno, čeprav se na prvi pogled ne zdi tako. S partnerjem se bosta veliko pogovarjala, a vseeno še nič dorekla. Morda bi bilo bolje, da s pomembnimi odločitvami počakate do takrat, ko boste začutili, da je pravi čas. Okrepite imunski sistem z vitamini.

Vaše opravičilo bo takoj razkadilo negativno energijo, ki vlada med vami in kolegom. Če ste samozaposleni, si ta teden raje vzemite čas za počitek ali za nova načrtovanja, ki jih boste uresničili pozneje. Vaš položaj v odnosu je jasen. Zakaj potem še vedno vztrajate pri nečem, kar je nemogoče?

       
tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

       

Žalost zaradi razbite zveze se bo razblinila v družbi, priložnosti za nova poznanstva se bodo kar vrstile. Uživajte v trenutkih svobode in ne skušajte na hitro stopiti v novo zvezo. Manj pestro bo na poslovnem področju, rutinsko delo se vam bo upiralo in preveč stvari boste potisnili v predal. Srečne številke Lev: 6, 30, 21

Podlaga tedenskega horoskopa v turkizni barvi je pripravila vedeževalka Nika. Po telefonu jo lahko pokličete na vedeževanje Rubikon 090 6420.

Samota se nepreklicno končuje, nova oseba dobesedno čaka za vogalom. Preveč ste iskali na nenavadnih in oddaljenih krajih, spregledali pa osebo iz soseščine. Kot strela z jasnega bo prišlo spoznanje, da je bila ljubezen vseskozi na dosegu roke. Skrajšan delovni teden bo prišel kot naročen. Srečne številke Devica: 16, 34, 1 Več časa kot običajno boste namenili medsebojnim odnosom, ne samo z ljubljeno osebo, temveč tudi s prijatelji. Trud se bo bogato obrestoval, saj se bodo vezi, tako ljubezenske kot prijateljske, okrepile in prešle na nov, višji nivo. Nova energija bo pozitivno vplivala tudi na poslovnost. Srečne številke Tehtnica: 13, 10, 28 Nesoglasja se bodo razvila v silovit prepir. Pazite, da ne bo prevzel nadzora škorpijonski temperament, vklopite nekaj razuma. Situacijo lahko poslabšajo očitki, ki izvirajo iz osebnih zamer za ravnanje partnerja v preteklosti. V službo ne nosite osebnih težav, potrebovali boste vso zbranost. Srečne številke Škorpijon: 5, 27, 31

Službene dolžnosti bodo v ospredju, predvsem zato, ker bodo stvari potekale zelo počasi  in se boste za uspeh morali potruditi dvakrat bolj kot sicer. Mikala vas bo družba dinamične in odprte osebe, ki se ne boji izraziti svojih čustev. Obisk v savni bo prebudil in prečistil vaše telo. Prerojeni boste.

Tedenski horoskop vedeževalk Tine in Mie je na pisan na svetlo sivi podlagi. Če se želite pogovoriti z njima v živo ju pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

V službi se ponavlja stara zgodba. Ker ste se nekaj naučili iz preteklih izkušenj, vam bo zdaj veliko lažje. Privlačil vas bo nekdo, ki ga že dolgo poznate. Strahovi so odveč, saj boste kmalu ugotovili, da je privlačnost obojestranska. Osredotočite se na to, kje bosta preživela poletne počitnice. Ugajal vam bo dinamičen urnik, zato si boste umislili več odgovornosti. Pazite, da jih ne boste nazadnje imeli preveč. Nekdo vas bo presenetil s čustveno izpovedjo, ki pa bo žal prišla ob nepravem času. Ne imejte slabe vesti, če ne čutite tako, kot pričakuje. Vezani boste več tičali skupaj. Ne hitite s pomembnimi opravki, pri katerih je nujno, da ste popolnoma osredotočeni. Če sami nimate časa, prosite za pomoč natančnega kolega. Čeprav hrepenite po samoti si za ljubljeno osebo ta teden vzemite več časa. Tako se bosta oba počutila varno drug ob drugem. Meditacija vas bo sprostila.
       
tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

       

Razpoloženje in čustva bodo nihala, od romantičnih do zelo hladnih čustvenih odzivov. Vse to bo izrazito negativno vplivalo na partnerstvo, zato bodo prepiri neizbežni. Nihajoče razpoloženje se bo odražalo tudi na službenem področju, kjer boste ravno tako zahajali v brezplodne prepire. Srečne številke Strelec: 8, 20, 32

Tedenski horoskop na turkizni podlagi je napisala Rubikonova vedeževalka Nika. Preko telefona je dosegljiva na 090 6420.

Zaman boste iskali dušo dvojčico, kajti potreba za iskanjem idealne osebe bo tako močna, da se ta projekcija v realnem svetu ne bo mogla uresničiti. Potrebno bo sprejeti dejstvo, da popolnega partnerja pač ni. V poslovnosti se nakazuje dober razplet, vendar le, če boste dobro organizirani. Srečne številke Kozorog: 26, 11, 35

Delovali boste skrivnostno in nedostopno, vendar to ne bo prava strategija, da bi zbudili pozornost osebe, ki bo povzročala povišan srčni utrip. Odvrzite masko nedostopnosti in odkrito pokažite čustva. Delovno boste zelo obremenjeni, zato vam bo primanjkovalo takta in sposobnosti dogovora. Srečne številke Vodnar: 15, 37, 3

Na čustvenem področju se približuje viharno obdobje. Ne boste se mogli upreti privlačnosti osebe, ki je že dolgo v bližini, v zadnjem času pa kaže izrazito naklonjenost in buri domišljijo. Delo boste potisnili v ozadje in si privoščili sproščujoč in prepotreben dopust. Srečne številke Ribi: 24, 39, 12

Ne spreglejte malih stvari, ki bodo ta teden ravno tako pomembne kot velike. Razmerja bodo zaplula v mirnejše vode, z ljubljeno osebo se bosta osredotočila na prihodnost, kar je dobra popotnica za v prihodnje. Obiščite delavnico ali tečaj, kjer se boste naučili prisluhniti svojemu telesu.

Vedeževalka Tina in Mija pišeta horskope na svetlo sivi barvni podlagi in sta dosegljivi po telefonu za vedeževanje v živo na številki 090 6420 - Rubikon Vedeževanje. Pokličite.

Ne olepšujte razmer na delovnem mestu, sploh ne zato, ker vam to služi samo kot izgovor, da bi kaj spremenili. Če imate v službi simpatijo, bodite zelo previdni, kdaj in kako boste pokazali svoja čustva. Sumničavi boste in nezadovoljni s svojo vlogo v odnosu. Ne poskušajte spreminjati partnerja. Premik, ki ga pričakujete, se še ne bo zgodil. Bodite dosledni pri opravljanju poslov in dokončevanju zadev v okviru dogovorjenih rokov. V srčnih zadevah ne boste ničesar dosegli na silo, zato se brzdajte v svojih zahtevah. Če ste samski, ne zapravljajte energije za nekoga, ki ni zainteresiran. Navdušeni boste nad izkupičkom, ki ste si ga zaslužili s trdim delom. Kmalu boste imeli novo priložnost, zato jo izkoristite. Ta teden boste izredno ustvarjalni in iznajdljivi. Ljubljena oseba vam bo dajala veliko čustvene podpore. Zahvalite se ji z romantično večerjo v povsem novem okolju.
       

Tedenski horoskop Rubikon za vas pripravljamo že vse od leta 1996.

 

Če želite lahko prejemate tedenski horoskop, ki je narejen IZKLJUČNO za vas osebno. V tem primeru nam prosim po e-pošti pošljite vaše rojstne podatke (dan, mesec, leto) ali rojstne podatke osebe za katero naročate horoskop z navedbo področja (ljubezen, zdravje, finance, šola...) na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Cena je simboličnih 20,00 EUR mesečno. Ne boste razočarani.

Če vam je frekvenca tedenskega horoskopa prevelika vam lahko izdelamo mesečni osebni horoskop, ki ga prejmete 1x mesečno za 14 EUR in letni osebni horoskop za 49 EUR (prejmete ga enkrat letno).

Namig: osebne horoskope lahko uporabite tudi kot darilo ob rojstnih dnevih, obletnicah ali drugih svečanih priložnostih. Življenski osebni horoskop za darilo ob rojstvu otroka je izjemno darilo za starše in kasneje z leti tudi za novorojenčka, ki se ga bere celo življenje (69 EUR)! V primeru dodatnih vprašanj v zvezi horoskopa nas prosim pokličite na 051 964 082.

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 40% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,69€ kar pomeni 40% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko Rubikon vedeževanja Moneta.

 

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme