Karte pogosto uporabljamo za vedeževanje, ki ga lahko nadgradimo tudi s horoskopskimi podatki tistega, ki mu vedežujemo. Horoskop namreč že sam po sebi daje določene smernice, ne le o dogajanju v določenem obdobju, torej tednu, mesecu ali celo letu, temveč tudi o lastnostih posameznika. Te lastnosti posameznika nam pomagajo pri tolmačenju sporočil, ki nam jih dajejo karte. Tako da lahko prihodnost s pomočjo kart in horoskopa napovemo bolj točno in bolj konkretno.


horoskop kozorog

Po drugi strani pa lahko s kartami sestavljamo tudi horoskop za določena znamenja oziroma prerokujemo glede na rojstne podatke. Tako vedeževanje potem ni vezano zgolj na posameznika, ampak na vse tiste ljudi, ki so rojeni na določen dan, ob določeni uri oziroma v določenem kraju. Pozicija človekovega rojstva v času in prostoru namreč po teoriji horoskopa odločilno vpliva na to, kako se bo v življenju odzival na različnih okoliščine ter kako bo usmerjal svojo usodo.

 

Horoskop karte so lahko različni seti kart, uporabljamo lahko tarot karte, lahko pa tudi ciganske karte, igralne karte, v zadnjem času so popularne tudi angelske karte. Pomembno pri sestavljanju horoskopa s pomočjo kart pa je, da se namesto na posameznika osredotočamo na horoskopske elemente. Tako lahko potem ugotavljamo, kaj se bo dogajalo ljudem določenega horoskopskega znamenja.

 

 

 

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme