Izkoristite možnost, da je vedeževanje lahko tudi brezplačno

Preizkusite vedeževanje kar brezplačno

Lahko. Rubikon namreč pomaga tudi brezplačno. Prvo vedeževanje je lahko popolnoma brezplačno.

V primeru, da ste se odločili poizkusiti vedeževanje brezplačno nas prosim pokličite na številko

 051 964 088

 

Ljudje so v pradavnini vedeževalcem kljub temu, da so ti svoje obrede opravljali brez proti usluge, prinašali različne darove, predmete večje ali manjše vrednosti ali pa v kasnejših časih tudi denar. Poleg navade brezplačnega vedeževanja je namreč veljalo tudi prepričanje, da se ljudje s poplačili odkupijo zlasti življenjskim silam, ki usmerjajo tok usode in v katere vedeževalec s svojim prerokovanjem posega.

Vedeževalci tako niso postavljali cen in niso nikdar zahtevali plačila za svoje usluge, saj so ljudje na podlagi lastnih zmožnosti sami presodili vrednost dajatve, ki jo bodo dali v zameno za pomoč. Vedeževalec je tako v zavesti ljudi predstavljal predvsem medij, preko katerega navezujejo stik z nadnaravnim in čeprav bi vedeževanje opravljal brezplačno, so mu ljudje poplačila izročali kot simbolno daritev nadnaravnemu.

Če vam brezplačnost ne zadošča več prosim poskusite s poceni vedeževanjem. Preverite možnosti in izberite tisto, ki vam najbolje odgovarja (npr. Moneto) ali pa pokličite 090 64 20.

 

OPOZORILO: Brezplačnih in cenejših klicev trenutno ne omogočamo. Hvala za razumevanje.

 

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme