Prerokovanje

prerokovanje

Prerokovanje ni zgolj pogled v prihodnost, čeprav na to naprej pomislimo. Prerokovanje je tudi vpogled v pretekla dejanja in v tiste vsebine sedanjosti, do katerih posameznik sam nima dostopa. Lahko mu jih prikrivajo njegovi obrambni mehanizmi ali pa so preprosto skriti iz objektivnih razlogov. Pri prerokovanju tako poleg napovedovanja prihodnosti, posameznika zlasti usmerjamo skozi težave in mu svetujemo v zvezi njegovimi dejanji, ravnanjem in čustvovanjem. Napovedovanje nadaljnjega dogajanja je pri tem predvsem pomoč za sprejemanje pravilnih odločitev v sedanjosti.

Ljudje se prerokovanja torej zdaleč ne poslužujejo zgolj zato, da bi izvedeli, kaj se bo njim ali njihovim bližnjim zgodilo v prihodnosti. Velik pomen ima že sam pogovor z nevtralno osebo, ki ima bogate izkušnje na področju medsebojnih razmerij, odzivov ljudi ter razpletov dogodkov. Prerokovanje mnogim pomeni edino možnost za popolnoma odkrit in iskren pogovor brez strahu pred predsodki in obtoževanji. Razumevanje in moralna podpora, ki smo ju deležni pri prerokovanju, ko se nam nekdo zares posveti in nam želi najboljše, sta velikokrat vredni vsaj toliko kot rešitve same.

Ko govorimo o prerokovanju, ga lahko opredelimo kot neke vrste posebni odnos, ki se razvije med prerokovalcem in tistim, ki poišče pomoč. Ravno ta povezovalni odnos pa je tudi skrivnost napovedovanja, saj prerokovalec tako veliko lažje dostopa do informacij v zvezi s tistim, ki mu prerokuje.

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme