Vedeževanje mi je spremenilo življenje

Nisem si predstavljala, da lahko vedeževanje tako močno vpliva na mojo usodo

 

Nikoli nisem bila slepa privrženka kakršnegakoli vedeževanja, a mi je prijateljičina izkušnja govorila, da bi bilo dobro, če bi še sama preverila kaj mi lahko pove.

Šla sem skozi krizno obdobje svojega življenja in pomislila, da bi vedeževanje morda lahko prineslo kak odgovor, ki sem ga tako zelo iskala. Sprva sem z vedeževalko govorila preko telefona in iz pogovora izvedela, da gre vsekakor za zadevo, ki mi lahko pomaga. S prijateljico sem se potem odpravila k vedeževalki izven mesta in že po samem vstopu v njen prostor so me spreleteli nenavadni občutki. Sprva sem se prepričevala, da gre le za tremo, ko pa sem gospo pogledala v oči in me je ona prijela za roko, me je spreletel srh. Počutila sem se kot bi iz mene vlekla informacije o moje življenju, nato pa mi jih je na veliko presenečenje tudi zaupala.

»Vedeževanje ni šala,« je rekla.

Njene oči so izražale iskreno zaskrbljenost in gube na njenem obrazu so pričale kako zelo jo pretresejo različne informacije do katerih se dokoplje kadar govori z ljudmi, ki k njej pridejo po nasvet. Z izredno resnim izrazom na obrazu mi je povedala, da me čaka trd boj na sodišču, pravdanje za odškodnino in borba s sinom, ki bo nekoliko zašel s poti. Kar me je najbolj presenetilo, je bilo dejstvo, da je omenila sina. Nisem ji povedala niti, da imam otroka kaj šele sina.

Da je vedeževanje očitno resna zadeva je dokazala zadnja trditev saj je sin dejansko zašel v slabo družbo a sem ga, pripravljena na to, lahko še pravi čas rešila.

Boj na sodišču še poteka, a kot mi je razgalilo vedeževanje, se nagiba k moji zmagi. Neznansko sem hvaležna moji prijateljici, prav tako pa seveda vedeževalki, ki mi je s svojim vedeževanjem pomagala rešiti precej neprijetnih situacij.

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme