Vedeževanje brezplačno

Rade volje svetujemo brez plačila


Rubikon lahko pomaga tudi brezplačno. Prvo vedeževanje ali tarot je lahko brezplačno.

Za brezplačno vedeževanje in tarot prosim ne oklevajte in pokličite na

051 964 088


vedezevanje in tarot brezplacnoBrezplačno vedeževanje je pogosto dopolnilna aktivnost komercialnih dejavnosti, ki jo opravljajo sodobni vedeževalci. Vendar pa ima vedeževanje brez zahteve po plačilu dolgo zgodovino in se ni pojavilo komaj v moderni dobi. Brezplačno vedeževanje je tako le nasledek tradicije, ki je prenašala neko nenapisano pravilo, da je jasnovidec ljudem pomagal tudi tako, da pri tem ni pričakoval kakršnega koli povračila.

Ta tradicionalna gesta izhaja zlasti iz poslanstva vedeževanja, katerega osnovni namen ni služenje denarja, ampak v prvi vrsti pomoč tistim, ki se znajdejo v stiski. Tudi vedeževalci v starih kulturah, in skozi celotno človeško zgodovino, so tako ljudem pomagali iskati odgovore na pomembna vprašanja in so vedeževanje opravljali brezplačno.

Tradicija se je ohranila do danes in na Rubikonu jo z veseljem prenašamo naprej. Če ste se znašli v neugodnem položaju ali pa bi samo radi preizkusili kvaliteto Rubikon vedeževanja nas lahko pokličete na zgornjo številko ter po registraciji opravite brezplačni pogovor vedeževanja oziroma tarota. Z veseljem vam pomagamo. Ne oklevajte.

V primeru, da ste brezplačno možnost za vedeževanje že iskoristili imamo na voljo poceni nakupa minut. Lahko pa tudi kar takoj pokličite na komercijalno številko 090 64 20 in se pogovorite z enim izmed vidovitim svetovalcem, ki zagotavlja diskretnost in svetuje že od leta 1996, ko smo v okviru Rubikona, med prvimi v Sloveniji, začeli ponujati vedeževanje tudi brezplačno.

OPOZORILO: Brezplačnih in cenejših klicev trenutno ne omogočamo. Hvala za razumevanje.

 

 

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme